Displaying 1 - 36 of 36
Description
The present invention relates to a process of creating a medical stimulator by having a patients body scanned through any type of imaging system, wherein the similar scanned organs are being use as a template to create a 3D model via 3D printing.…
Classification
|
Description
This module can be used as a supplementary material for English language activities and learning. To realize this, English language learning in this programme is arranged in a more casual atmosphere where the interactive elements of the game are…
Classification
|
Description
Dadu Gergasi Imbuhan PAK21 merupakan inovasi berasaskan konsep pembelajaran abad ke-21 (PAK21) yang diuar-uarkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) untuk membantu murid menguasai kata nama terbitan yang diuji secara holistik dalam…
Classification
|
Description
GrafinTok provides the benefits of patented graphene technology for engine oil. It is compatible with all types of vehicles. GrafinTok revives your car by unleashing dormant horsepower, providing bulletproof protection, extending oil life, providing…
Classification
|
Description
The innovation here the optimize contact area between the roller and the fiber. With this, it will helps to fasten up the fiber extraction process. The manual combing process of fiber after the extraction are not needed to be performed as now the…
Classification
|
Description
The present invention provides a standardized extract in which antidiabetic and antioxidant agents therein are quantified and subjected to cytotoxicity and toxicological tests. Hence, the present invention provides a safe and effective dosage…
Classification
|
Description
The invention is plant based nano emulsion solution, a novel non-toxic germicide agent against methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) and Acinetobacter baumannii infection, which is a common threat to public health but with limited…
Classification
|
Description
Cocoa facial mask is enriched with cocoa liquor and cocoa butter in order to rehydrate and nourish dull skin whilst absorbs excess sebum through a non-drying and creamy formulation
Classification
|
Description
Effervescent cocoa tablet drink - easy, convenience and messiness of cocoa powder spill out from spoon accidently is a history
Classification
|
Description
A fast and effective pain relief ointment with anti-itching and soothing effects.
Classification
|
Description
Teknologi ini adalah untuk menghasilkan ekstrak pegaga yang mengandungi kandungan triterpenoids yang optimum. Triterpenoids didapati mampu mengurangkan masalah gangguan perasaan cemas atau tekanan dan juga mempunyai kesan antioksidan.
Classification
|
Description
Teknologi bijirin daripada ubi keledek Anggun yang dibangunkan sedia dimakan, dan kaya dengan karbohidrat dan sumber mikronutrien yang baik untuk kesihatan seperti antosianin, vitamin dan mineral.
Classification
|
Description
Produk ini ialah berasaskan cendawan tiram kelabu yang dikisar dan dicampur dengan ramuan lain dan juga mempunyai jangka hayat penyimpanan selama 1 tahun di dalam suhu -20?C.
Classification
|
Description
Teknologi Crisps daripada keledek Anggun yang dihasilkan adalah tinggi dengan serat diet dan kurang jumlah acrylamide berbanding kerepek biasa.
Classification
|
Description
Bahan pembungkus yang dihasilkan daripada kitosan bagi produk rempah kulinari yang boleh dimakan (kiub asam pedas)
Classification
|
Description
Pracampuran paratha dihasilkan sepenuhnya daripada sumber ubian dan sayuran tempatan. Ramuan asas adalah tepung ubikayu kerana ciri kelembutan dan keliatan standing tepung gandum. Jenis paratha dipelbagaikan dengan menambah tepung ubi keledek Anggun…
Classification
|
Description
Cobia cutlet bersalut serdak roti (tempura) dibangunkan dengan menggantikan antara 70%-100% kanji import kepada kanji tempatan menggunakan tepung beras dan tepung ubi kayu yang lebih menyihatkan.
Classification
|
Description
Tepung pra-campuran menggunakan ubi kayu yang tinggi kandungan serat diet, berciri prebiotik dan tanpa gluten.
Classification
|
Description
Pracampuran puding-jeli diperbuat daripada ubian dan sayuran tempatan yang mempunyai kandungan protein dan serat diet yang tinggi. Diformulasikan khusus supaya mengandungi 10g protein untuk setiap hidangan
Classification
|
Description
Pracampuran sup ikan cendawan dibuat berbeza dengan pracampuran sup cendawan yang berada dipasaran dimana cendawan yang digunakan adalah jenis cendawan tiram kelabu yang mudah didapati di Malaysia dan tambahan isi ikan diletakkan didalam sup ikan…
Classification
|
Description
Makanan padat nutrient adalah makanan yang membekalkan sejumlah besar nutrient berbanding jumlah kalori yang dibekalkan. Ia merujuk kepada jumlah nutrien dalam jumlah keseluruhan makanan tertentu. Teknologi ini terdiri daripada buah-buahan dan beras…
Classification
|
Description
Produk ini ialah berasaskan cendawan tiram kelabu yang dikisar dan dicampur dengan ramuan lain dan juga mempunyai jangka hayat penyimpanan selama 1 tahun di dalam suhu -20?C.
Classification
|
Description
Produk minuman ini dibangunkan menggunakan rempah ratus, herba dan buah sitrus terpilih dengan formulasi khas yang mempunyai pelbagai khasiat.
Classification
|
Description
Teknologi ini terdiri daripada buah-buahan tropika yang telah dibangunkan menggunakan proses dehidrasi dengan tujuan untuk menghasilkan produk buah-buahan yang sihat dan bermanfaat untuk kesihatan dan ianya telah disediakan gabungan buah-buahan…
Classification
|
Description
Produk semulajadi dengan nilai nutrisi yang tinggi, ianya menggunakan bahan mentah yang berkos rendah serta mempunyai kesan prebiotic dan hypocholesterolemic jika digunakan.
Classification
|
Description
Teknologi penutup botol ini telah dibangunkan sesuai dengan saiz botol air sedia ada dalam pasaran. Nutrien yang disimpan dengan kaedah ini memudahkan pengendalian dan penggunaan bagi kumpulan sasar khasnya atlet dan individu aktif bersukan.
Classification
|
Description
Minuman komposit diperbuat daripada sumber ubian dan buah-buahan tempatan, mudah disediakan / konvenien serta kaya dengan nutrisi bagi mengekalkan kesihatan tubuh
Classification
|
Description
Konsep penghasilan bebola berasaskan Teknik sferifikasi songsang yang sesuai untuk pelbagai jenis minuman atau yang tidak sensitive terhadap nilai keasidan sampel minuman
Classification
|
Description
This invention presents the fabrication of novel unidirectional kenaf fiber reinforced polypropylene composite using innovative manufacturing process involving hot pressing technique. Although, conventional processing often required several…
Classification
|
Description
Polyurethane (PU) as modifier in bitumen has potential for use in pavement industry. The addition of PU in 60/70 penetration grade bitumen has improved stiffness, durability storage stability, and decreased rutting and fatigue failure which normal…
Classification
|
Description
All of us will experience an abrasion or a cut at some point. In Malaysia, sea cucumber or commonly known as ‘Gamat’ is frequently used, especially among the Malay older generation to treat minor wounds in daily usage…
Classification
|
Description
The present invention generally involves to a method to produce a hybrid wound dressing by combining hydrocolloid film dressing with embedded nanofibers into a potential wound dressing application. It would contribute greatly to fragile wounds such…
Classification
|
Description
The modification of PG76 binder with liquid Rediset is a promising alternative for the better quality of flexible pavement. The PG76 + Rediset have improved the physical, mechanical and rheological properties of bitumen material as well as improved…
Classification
|
Description
Tris-(1-Carboxyl-2-Phenyl-1, 2-Ethylenodithiolenic-S,S?)Tungsten is found to be good photocatalyst for photolysis of water. A new molecule with three dithiolene groups and three benzene groups was synthesized. Both groups are good in absorbing solar…
Classification
|
Description
MYSMARTOH is an online platform to streamlines the tracking of occupational health matters, monitors and analyzes trends, mitigates, record keeping and manages regulatory requirements at a very competitive cost. It can be accessed anytime, anywhere.
Classification
|
Description
The present invention relates to a method for producing directly compressible sago starch characterized by the steps of: heating and stirring an aqueous slurry comprising 10-25% w/v sago starch at a temperature of 60 - 68°C with stirring for 50… Classification
|